Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelemaan yliopistoon tai korkeakouluun

Valmennuskeskus

Opiskelemaan yliopistoon tai korkeakouluun


Miksi valmennuskurssille?
Pääsykokeissa menestyminen vaatii perusasioiden vankkaa hallitsemista ja nykyään myös enemmissä määrin opitun soveltamistaitoa. Onnistuminen kokeissa edellyttää sitoutumista ja ahkeraa lukemista. Valmennuskeskuksen valmennuskurssit suunnitellaan siten, että valmentautumismenetelmät vastaavat kokeiden muuttuvia vaatimuksia. Jokaisella kurssisuunnitelmaa noudattavalla opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa haluamansa opiskelupaikka.

Lue alta valmennuskurssilaisten ja tutoreiden haastattelut, jossa he kertovat omin sanoin kokemuksistaan. Onnea oman koulutuksesi löytämiseen!

Nimi: Tiina Saarinen

Ikä: 19

Valmennuskurssi: Lääketiede

Miten valitsit Lääketieteellisen tiedekunnan?

Pohdin lukioajan psykologian ja lääketieteellisen välillä. Lääkiksestä kiinnostuin sen monipuolisuuden ja haastavuuden takia. En ollut niin varma mahdollisuuksistani päästä lääkikseen, koska lukiossa sain sen kuvan, että ilman fysiikan ja kemian koko oppimäärien käyntiä on lääkikseen pääsystä turha unelmoida.

Kiinnostus lääketieteen opintoihin ja lääkärin työhön oli kuitenkin niin suuri, että tänä syksynä päätin lopulta hankkia paikkani lääkiksestä kovempaakin kovemmalla työllä ja motivaatiolla! Perheen ja kavereiden kannustus motivoi vielä enemmän tähän haasteeseen ryhtymistä. Olen aina halunnut päästä alalle, jossa saan toimia toisten ihmisten kanssa ja jossa tekemälläni työllä on joku merkitys. Lääkärin ammatti kiehtoo siksi, että se vaatii paljon mutta antaa varmasti paljon enemmän!

Lue Tiinan haastattelu kokonaisuudessaan!


Nimi: Elvi Väisänen

Ikä: 20

Valmennuskurssi: Kauppatiede

Oppilaitos: Helsingin kauppakorkeakoulu, 1. vuosikurssi

Mikä oli valmennuskurssilla parasta?

Mielestäni kurssilla oli parasta opettajien antamat lisätehtävät, harjoituspääsykokeet sekä se, että lukemista pystyi rytmittämään helposti. Tehtävien ja harjoituspääsykokeiden perusteella näki selvästi missä kohdassa oma osaaminen on.

Lisäksi oli mukavaa, että saattoi pystyä kysymään jotain, mitä ei ollut ehkä ymmärtänyt itse lukiessaan kirjoja. Myös se, että näki muita jotka lukivat samaa koetta varten, oli hyvää lisämotivaatiota. Pidin myös siitä, että kun olin lukenut päivällä alueen jota kurssilla käytiin, opetus oli ikään kuin kertaus päivän lukemisesta. Täten myös yksityiskohdat jäivät paremmin mieleen.

Lue Elvin haastattelu kokonaisuudessaan!

Nimi: Laura Kujala

Tehtävä: Tutor oikeustieteen valmennuskurssilla

Mihin oikeustieteen valmennuskurssilla keskitytään?

Kurssilla kaikki tekeminen tähtää pääsykokeeseen. Koskaan ei voi etukäteen tietää millainen kyseisen vuoden valintakoe on, joten kurssilla pyritään käymään läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot; harjoitellaan oikeustapausten tekoa, monivalintatehtäviä, aineistoja sekä esseiden kirjoittamista.

Lue Lauran haastattelu kokonaisuudessaan!Lue lisää Valmennuskeskus

Request information


Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.