Sivuston käyttötapa: Mobiili

Abikurssi matematiikka

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Abikurssi matematiikka

Uplus

Abikurssi matematiikka

Matematiikka on yksi haastavimpia ylioppilaskirjoituksissa suoritettavia aineita. Ulkoa opettelu ei riitä, vaan matematiikan kurssien aihealueet on todella ymmärrettävä tietääkseen, mitä kaavaa tai menetelmää laskun ratkaisu vaatii. Erityisesti sanalliset tehtävät saattavat osoittautua hankaliksi. 

Uplussan yksityisopetuksen ansiosta voit unohtaa perinteiset abikurssit, joiden aikana joudut kilpailemaan opettajan huomiosta ja sitomaan aikataulusi tiukkaan kurssisuunnitelmaan. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa matematiikan kertaus etenee juuri omien tarpeittesi mukaan ja siellä, missä sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö opetuksessa liian nopeasti tai liian hitaasti. 

Yksityisopetuksen sisältö

Uplussalla on neljä erilaista abikurssimallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Yksittäisiä oppitunteja tarpeidesi mukaan. Yksittäiset oppitunnit sopivat sinulle, joka haluat esimerkiksi tehokertauksen ennen koetta. Täydellinen ratkaisu myös niissä tilanteissa kun et vielä halua sitoutua oppituntipakettiin.
  • 10 oppitunnin paketti on joustava vaihtoehto sinulle, joka haluat kerrata jotakin aihealuetta ennen kirjoituksia.  Käytä oppitunteja juuri silloin kun sinulle sopii joko intensiivisesti ennen kirjoituksia tai säännöllisesti viikoittain.
  • 20 oppitunnin paketti on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat pitkäjänteistä henkilökohtaista valmennusta kirjoituksiin. 
  • Kartoitus on sinulle, joka haluat ensin vain kokeilla yksityisopetuksen toimivuutta. Kartoitusoppitunnilla opit tuntemaan tuutorisi ja voitte suunnitella yhdessä tulevaa opetusta.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Yksittäiset oppitunnit 54,90€/oppitunti
  • 10 oppituntia 49,90€/oppitunti
  • 20 oppituntia 44,90€/oppitunti 
  • Kartoitus 29,90€/oppitunti 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – valmentavaa yksityisopetusta kotonasi

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitsemat tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää löytää oikeat...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi

Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.