Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Useita
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Abikurssit

Uplus abikurssit

Abikurssit

Yksityisopetuksessa saat henkilökohtaisen opettajan sparraamaan sinua läpi luku-urakan. Opettajan kanssa pääset paneutumaan juuri niihin asioihin, missä sinä tarvitset apua. Tämä ei aina ole mahdollista koulussa tai abikursseilla. Uplus tarjoaa abikursseja koko Suomessa kaikissa oppiaineissa matematiikasta vieraisiin kieliin ja lukuaineisiin. Saat tukea myös sähköiseen ylioppilaskokeeseen. 

Opetus räätälöidään aina oppilaan tavoitteiden mukaan, joten se sopii erinomaisesti niin laudaturia kuin kokeen läpäisyä tavoitteleville. Uplussan opettajat auttavat luomaan tarkan suunnitelman luku-urakkaa varten, ja neuvoo tehokkaissa opiskelutekniikoissa. 

Panostus tulevaisuuteen

Ylioppilaskirjoitusten arvosanojen merkitys jatko-opintoja ajatellen kasvaa huomattavasti pääsykoeuudistuksen myötä, joten kirjoituksiin panostaminen kannattaa. Uplus yksityisopetuksessa oppilas saa aina opettajan jakamattoman huomion ja täyden tuen. Kehitystä seurataan tiiviisti ja opetus suunnitellaan yhteistyössä oppilaan, opettajan ja Uplussan kanssa. Opetuksella on myös tyytyväisyystakuu.

Palveluvaihtoehdot

Uplussalla on neljä erilaista abikurssimallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Yksittäisiä oppitunteja tarpeidesi mukaan. Yksittäiset oppitunnit sopivat sinulle, joka haluat esimerkiksi tehokertauksen ennen koetta. Täydellinen ratkaisu myös niissä tilanteissa kun et vielä halua sitoutua oppituntipakettiin.
  • 10 oppitunnin paketti on joustava vaihtoehto sinulle, joka haluat kerrata jotakin aihealuetta ennen kirjoituksia. Kun ostat oppituntipaketin, saat tietyn määrän oppitunteja käytettäväksi  juuri kun sinulle sopii, joko intensiivisesti ennen koetta tai säännöllisinä aikoina viikoittain. Oppitunnit ovat voimassa kaksi lukukautta. 
  • 20 oppitunnin paketti on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat pitkäjänteistä opetusta ja samalla säästää oppituntikohtaisessa hinnassa. Oppitunnit ovat voimassa kaksi lukukautta. 
  • Kartoitus on sinulle, joka haluat ensin vain kokeilla yksityisopetuksen toimivuutta. Kartoitusoppitunnilla tutustutaan opettajaan ja suunnitellaan yhdessä tulevaa opetusta. Kartoitusoppitunti ei velvoita jatkamaan opetusta.

Yksi oppitunti on kestoltaan 45 minuuttia. 

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Yksittäiset oppitunnit: 59,90€/oppitunti
  • 10 oppituntia: 50€/oppitunti, yhteensä 500€
  • 20 oppituntia: 47,90€/oppitunti, yhteensä 958€
  • Kartoitus: 29,90€/oppitunti

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.