Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen valmennuskurssi

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Oikeustieteen valmennuskurssi

oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustieteelliseen pääseminen edellyttää kykyä omaksua suuri määrä tietoa ja erikoissanastoa lyhyessä ajassa, sanatarkkoja oikeustieteellisiä termejä myöten. Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Pääsykoekirjat julkaistaan myöhään, mikä jättää hakijoille niukasti aikaa valmistautumiseen.

Uplussan yksityisopetus on vaihtoehto sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua oikeustieteellisen pääsykokeessa. Jos haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit, ja valita yksityisopetuksen. Uplussan yksityisopetuksessa et kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan.

Oppilaslähtöistä opetusta

Yksityisopetus on kaikkein oppilaslähtöisin tapa valmistautua oikeustieteellisen pääsykokeeseen. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle. Kaikki Uplussan tuutorit ovat oikeustieteen korkeakouluopiskelijoita, joten heillä on todistettua tietoa ja kokemusta pääsykokeisiin valmistautumisesta.

Valmennuskurssit

Uplus tarjoaa kaksi erilaista valmennuskurssimallia, joista voit valita sinulle sopivamman:

  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.

  • Supervalmennus: Supervalmennus on kattavin vaihtoehto valmistautuessasi pääsykokeisiin. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.

Eikö vaihtoehdoista löytynyt sopivaa pakettia? Kaipaisitko kenties enemmän opetusta? Uplussan yksityisopetus on joustava palvelu, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin Uplus räätälöi juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun!

Hakeminen

Valmennukseen voi hakea Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tulosvalmennus 1629,70€ (tai maksa esimerkiksi neljässä erässä 407,43€/erä).
  • Supervalmennus 3059,40€ (tai maksa esimerkiksi viidessä erässä 611,88€/erä).

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.