Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen valmennuskurssi

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Oikeustieteen valmennuskurssi

Uplus

Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustieteelliseen pääseminen edellyttää kykyä omaksua suuri määrä tietoa ja erikoissanastoa lyhyessä ajassa, sanatarkkoja oikeustieteellisiä termejä myöten. Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Pääsykoekirjat julkaistaan myöhään, mikä jättää hakijoille niukasti aikaa valmistautumiseen.

Uplussan ansiosta voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit, joiden aikana joudut kilpailemaan opettajan huomiosta ja sitomaan aikataulusi tiukkaan kurssisuunnitelmaan. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan, ja siellä, missä sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.

Yksityisopetuksen sisältö

Uplus tarjoaa kaksi erilaista valmennuskurssimallia, joista voit valita sinulle sopivamman:

  • Tulosvalmennuksessa saat kymmenen viikon ajan intensiivistä opetusta (10 x 90 min) ja kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät sekä harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. 
  • Supervalmennus on kattavin vaihtoehto valmistautuessasi pääsykokeisiin. Paketti sisältää 40 oppituntia (20 x 90 min), jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Supervalmennuksessa on runsaasti aikaa keskittyä eri aihealueisiin ja se tarjoaakin parhaat eväät pääsykokeessa onnistumiseen. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.

Tulos- ja Supervalmennuspalveluihin sisältyy oppituntien lisäksi tuutorin laatimia koetehtäviä, tehtävien tarkastamisen ja palautteen.

Eikö vaihtoehdoista löytynyt sopivaa pakettia? Kaipaisitko kenties enemmän opetusta? Uplussan yksityisopetus on joustava palvelu, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin Uplus räätälöi juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun!

Hakeminen

Valmennukseen voi hakea Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tulosvalmennus 1629,70€
  • Supervalmennus 3059,40€

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – valmentavaa yksityisopetusta kotonasi

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitsemat tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää löytää oikeat...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi

Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.