Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian valmennuskurssi

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Psykologian valmennuskurssi

psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi 

Psykologian koulutusohjelmaan pääseminen edellyttää kykyä omaksua suuri määrä tietoa ja matemaattista ymmärrystä lyhyessä ajassa. Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Uplussan psykologian valmennus on vaihtoehto sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua psykologian pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. 

Oppilaslähtöistä opetusta

Yksityisopetus on kaikkein oppilaslähtöisin tapa valmistautua psykologian pääsykokeeseen. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.

Valmennuskurssit

Uplus tarjoaa kolme erilaista valmennuskurssimallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona. Tehokertaus sopii erinomaisesti myös valmennuskurssille osallistuvalle.

  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi psykologian pääsykokeen osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • Supervalmennus: Supervalmennus on kattavin pakettiratkaisu psykologian pääsykokeeseen valmistautuvalle. Saat 40 oppituntia valmentavaa yksityisopetusta, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Supervalmennus tarjoaa parhaat eväät psykan pääsykokeessa onnistumiseen – voit tavata henkilökohtaisen valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 400€ (tai maksa kahdessa erässä 200€/erä).
  • Tulosvalmennus 958€ (tai maksa kolmessa erässä 319,33€/erä).
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä).

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: