Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yksityisopetusta AMK sotelin valintakokeeseen

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Yksityisopetusta AMK sotelin valintakokeeseen

yksityisopetus

Yksityisopetusta AMK Sotelin valintakokeeseen

Valmistaudu AMK Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valintakokeeseen yksityisopetuksen avulla. Valintakokeessa painotetaan päätöksentekotaitoja, kieli- ja viestintätaitoja, matemaattisia taitoja ja eettisiä taitoja. Uplus yksityisopetuksen opettajat auttavat vuosittain satoja oppilaita erityisesti matematiikassa ja kielissä.

Uplus Yksityisopetus on vaihtoehto sinulle, joka haluat oikeasti panostaa ja saada parhaat edellytykset onnistua valintakokeessa. Uplus yksityisopetuksessa et kilpaile opettajan huomiosta, etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle. 

Oppilaslähtöistä opetusta

Yksityisopetuksessa saat henkilökohtaisen opettajan, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat.

Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Voit tilata opetusta kaikissa valintakokeen eri oppiaineissa tai esimerkiksi vain matematiikkaan tai englantiin. Sinä päätät. Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta.

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet opetukselle ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen. 

Opetusratkaisut

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai opettajan luona.
  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • Supervalmennus on kattavin vaihtoehto valmistautuessasi pääsykokeisiin. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa opettajaasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 400€ (tai maksa kahdessa erässä 200€/erä). 
  • Tulosvalmennus 958€ (tai maksa kolmessa erässä 319,33€/erä). 
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä). 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: