Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK liiketalouden valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

AMK liiketalouden valmennuskurssi

Liiketalouden_valmennuskurssi_valmennuskeskus

Liiketalouden valmennuskurssi

Ammattikorkeakouluopinnot

Haluatko tradenomiksi? Kiinnostaako sinua opiskelu liiketalouden koulutusohjelmassa?

Valmennuskeskuksen AMK liiketalous valmennuskurssi valmentaa ammattikorkeakoulujen yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalle liiketalouden kuolutusohjelman pääsykokeeseen.

Valmennuskeskus järjestää liiketalouden valmennuskurssin Helsingissä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus osallistua liiketalouden valmennuskurssille mistä päin maailmaa tahansa, sillä kurssi on mahdollista suorittaa myös itseopiskeluna. Kotikurssilla voit seurata opetusta suorana videolähetyksenä kotikoneeltasi.

Pääsykoe 

Ammattikorkeakoulujen liiketalouden pääsykoe koostuu kolmesta osiosta:

1. Haastattelu tai kirjoitelma. Viime vuosina kirjoitelma on perustunut ennakkoaineistoon
2. Ennakkoaineistoon perustuvat monivalintatehtävät
3. Matemaattis-loogista ajattelua mittaava osa

Työelämä

Valmistuneelle tradenomille on tarjolla lukuisia ammattinimikkeitä riippuen hänen suuntautumisvaihtoehdostaan. Esimerkiksi markkinointiin suuntautuneen tradenomin ammattinimikkeitä voiva tolla markkinointiassistentti ja mainospäällikkö. Johtamiseen suuntautuneen tradenomin ammattinimikkeitä voivat puolestaan olla esimerkiksi henkilöstösuunnittelija, henkilöstöassistentti tai henkilöstöpäällikkö.

Miksi valmennuskurssille?

 • Opetuksen korkea laatu ja kurssien suunnittelu
  Ammattikorkeakouluihin valmentavan kurssin opettajat ovat erittäin kokeneita valmennuskurssiopettajia. Heillä on yli 10 vuoden kokemus valmennuskurssiopetuksesta ja he ovat olleet alusta asti mukana tekniikan ja liikenteen kurssin suunnittelussa sekä opettajina.
 • Ajanhallinta ja motivointi
  Valmennuskursseilla saat säännöllisen aikataulun opettajan opastuksella. Opettajien tuki ja muiden kurssilaisten läsnäolo ylläpitävät opiskelumotivaatiota. Erityisesti muiden pyrkijöiden tason ja heidän tekemänsä työn määrän näkeminen antavat puhtia opiskeluun.
 • Keskittyminen oikeisiin asioihin
  Kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät matematiikan, fysiikan ja kemian asiat pääsääntöisesti laskemisen kautta sekä harjoitellaan aineistokoetehtävässä tarvittavia taitoja. Kurssi painottuu pääsykoetyyppisten tehtävien harjoitteluun
 • Kurssimateriaali
  Kaikkiin kursseihin sisältyy monipuolinen oppimista tukeva kurssimateriaali. Kurssitehtäviä on runsaasti, minkä lisäksi materiaali sisältää teoriaa ja vanhoja valintakokeita.

Kiinnostuitko liiketalouden valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen ammattikorkeakouluihin valmentavista kursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Kustannukset

Paikan päällä osallistuessa kurssin hinta on 420 euroa ja kotikurssina 320 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK liiketalouden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK liiketalouden valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: