Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK soteli -valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

AMK soteli -valmennuskurssi

AMK soteli valmennuskurssi_valmennuskeskus

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan valmennuskurssi

Ammattikorkeakouluopinnot

Kiinnostaako sinua opiskelu hyvinvointialalla ja valmistua alan asiantuntijaksi?

Valmennuskeskuksen AMK soteli valmennuskurssi valmentaa ammattikorkeakoulujen sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle eri kuolutusohjelmien pääsykokeisiin.

Valmennuskeskus järjestää sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan valmennuskurssin Helsingissä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus osallistua soteli valmennuskurssille mistä päin maailmaa tahansa, sillä kurssi on mahdollista suorittaa myös itseopiskeluna. Kotikurssilla voit seurata opetusta suorana videolähetyksenä kotikoneeltasi.

Työelämä

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalta valmistuneille on tarjolla runsaasti mitä erilaisempia uravaihtoehtoja. Ala ammattilaisista on myöskin jatkuvasti suuri kysyntä, joten töitä alalal myös riittää. Ammattikorkeakoulututkinnon suoritettuasi ammattinimikkeesi voi esimerkiksi olla sairaanhoitaja, fysioterapeutti, tai liikunnanohjaaja.

Miksi valmennuskurssille?

 • Opetuksen korkea laatu ja kurssien suunnittelu
  Ammattikorkeakouluihin valmentavan kurssin opettajat ovat erittäin kokeneita valmennuskurssiopettajia. Heillä on yli 10 vuoden kokemus valmennuskurssiopetuksesta ja he ovat olleet alusta asti mukana tekniikan ja liikenteen kurssin suunnittelussa sekä opettajina.
 • Ajanhallinta ja motivointi
  Valmennuskursseilla saat säännöllisen aikataulun opettajan opastuksella. Opettajien tuki ja muiden kurssilaisten läsnäolo ylläpitävät opiskelumotivaatiota. Erityisesti muiden pyrkijöiden tason ja heidän tekemänsä työn määrän näkeminen antavat puhtia opiskeluun.
 • Keskittyminen oikeisiin asioihin
  Kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät matematiikan, fysiikan ja kemian asiat pääsääntöisesti laskemisen kautta sekä harjoitellaan aineistokoetehtävässä tarvittavia taitoja. Kurssi painottuu pääsykoetyyppisten tehtävien harjoitteluun
 • Kurssimateriaali
  Kaikkiin kursseihin sisältyy monipuolinen oppimista tukeva kurssimateriaali. Kurssitehtäviä on runsaasti, minkä lisäksi materiaali sisältää teoriaa ja vanhoja valintakokeita.

Kiinnostuitko liiketalouden valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen ammattikorkeakouluihin valmentavista kursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK soteli -valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK soteli -valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: