Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK tekniikan ja liikenteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

AMK tekniikan ja liikenteen valmennuskurssi

AMK tekniikan ja liikenteen valmennuskurssiTekniikan ja liikenteen alan valmennuskurssi

Ammattikorkeakouluopinnot

Tekniikan ja liikenteen alalla valmistutaan tekniikan tai merenkulun ammattikorkeakoulututkintoon. Tekniikan ja liikenteen alan tutkinnoissa on tarjolla 33 suomenkielistä ja 15 ruotsinkielistä koulutusohjelmaa. Lisäksi opiskelijan on mahdollista suorittaa tutkinto englanniksi. Tekniikan ja liikenteen alan koulutusohjelmissa on lukuisia suuntautumisvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat ammattikorkeakouluittain ja voivat olla myös samannimisissä koulutusohjelmissa erisisältöisiä. Siksi kannattaakin tarkistaa koulutusohjelman tiedot aina vielä oppilaitoksesta.

Tekniikan alan opinnoissa tehdään paljon yhteistyötä työelämän kanssa.Tutkintonimikkeenä tekniikan ammattikorkeakoulututkinnosta valmistuville on joko insinööri, laboratorioanalyytikko tai rakennusmestari. Koulutusohjelmien laajuus vaihtelee 210–270 opintopisteen välillä ja suoritusaika 3,5–4,5 vuoteen.

Tekniikan tai merenkulun ammattikorkeakoulututkinnon ja työkokemuksen saavuttamisen jälkeen on mahdollista suorittaa 60–90 opintopisteen laajuinen ylempi ammattikorkeakoulututkinto.

Miksi valmennuskurssille?

 • Opetuksen korkea laatu ja kurssien suunnittelu
  Ammattikorkeakouluihin valmentavan kurssin opettajat ovat erittäin kokeneita valmennuskurssiopettajia. Molemmilla opettajilla on yli 10 vuoden kokemus valmennuskurssiopetuksesta ja molemmat ovat olleet alusta asti mukana tekniikan ja liikenteen kurssin suunnittelussa ja opettajina
 • Ajanhallinta ja motivointi
  Valmennuskursseilla saat säännöllisen aikataulun opettajan opastuksella. Opettajien tuki ja muiden kurssilaisten läsnäolo ylläpitävät opiskelumotivaatiota. Erityisesti muiden pyrkijöiden tason ja heidän tekemänsä työn määrän näkeminen antavat puhtia opiskeluun.
 • Keskittyminen oikeisiin asioihin
  Kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät matematiikan, fysiikan ja kemian asiat pääsääntöisesti laskemisen kautta sekä harjoitellaan aineistokoetehtävässä tarvittavia taitoja. Kurssi painottuu pääsykoetyyppisten tehtävien harjoitteluun
 • Kurssimateriaali
  Kaikkiin kursseihin sisältyy monipuolinen oppimista tukeva kurssimateriaali. Kurssitehtäviä on runsaasti, minkä lisäksi materiaali sisältää teoriaa ja vanhoja valintakokeita.

Kiinnostuitko tekniikan ja liikenteen valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen ammattikorkeakouluihin valmentavista kursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK tekniikan ja liikenteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK tekniikan ja liikenteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: