Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskurssi tuleville arkkitehdeille!

Valmennuskurssi arkkitehtikoulutuksen pääsykokeeseen

arkkitetuurin_valmennuskurssi_valmennuskeskus

Arkkitehdiksi voi Suomessa opiskella teknillisten korkeakoulujen arkkitehtiosastoilla: Espoon Otaniemessä, Tampereella ja Oulussa. Arkkitehtejä tarvitaan kaupunkien, asuinalueiden ja muiden yhdyskuntien suunnittelussa, alan tutkimus- ja opetustyössä sekä monipuolisissa hallintotehtävissä. Viime aikoina arkkitehdit ovat työllistyneet myös erilaisiin tuotesuunnittelutehtäviin

Valmennuskeskuksen arkkitehtivalmennuskurssien tehokkuus perustuu kokeeseen valmentavista keskeisistä tekniikoista, monipuolisista tehtävistä sekä ammattitaitoisten opettajien käytännön kokemuksesta. Valmennuskursseja on mahdollista suorittaa myös etä- tai itseopiskeluna.

Miksi valmennuskurssi?

Valmennuskeskuksen arkkitehtivalmennuskurssit parantavat onnistumismahdollisuuksia kokeen kaikissa vaiheissa. Arkkitehdeistä koostuva asiantunteva ja kokenut opettajatiimimme on luonut kurssit ja materiaalit, joiden avulla voi harjoitella kokonaisvaltaisesti pääsykokeen eri osa-alueita. Kurssien aikana on mahdollista saada henkilökohtaista palautetta ja ohjausta.

Kurssivaihtoehdot

  • Ennakkotehtäväkurssi
  • Matematiikan kurssi
  • Piirustuskurssi
  • Piirustuksen etäkurssi
  • Matematiikan itseopiskelukurssi

Arkkitehtikoulutus

Arkkitehtikoulutuksessa perehdytään taiteellisiin, teknisiin sekä teknillistieteellisiin taitoihin ja oppiaineisiin. Koulutuksen aluksi opiskellaan yhteisiä oppiaineita, jonka jälkeen valitaan oma erikoistumisalue. Opiskelussa korostuu käytännönläheiset suunnitteluharjoitukset, innovatiivisuus ja osaaminen. Oppiainetarjonta sekä opiskelun painotukset vaihtelevat hieman eri korkeakouluissa.

Vuosittain arkkitehtuurin koulutusohjelmaan valitaan uusia opiskelijoita hieman yli sata ja maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelmaan Otaniemeen 18. Kaikki kolme arkkitehtiosastoa kuuluvat yhteisvalinnan piiriin eli samalla kokeella voi hakea jokaiselle paikkakunnalle.

Arkkitehtikoulutuksen valintakoe

Arkkitehtikoulutuksen valintakoe on kolmivaiheinen. Ennakkotehtävät ilmestyvät maaliskuussa ja ennakkotehtävien perusteella parhaat hakijat pääsevät toiseen vaiheeseen, joka on matematiikka. Matematiikasta jatkoon päässeet osallistuvat kesäkuun alussa piirustus- ja suunnittelukokeisiin. Lopullinen koepistemäärä muodostuu matematiikan kokeen sekä piirustus- ja suunnittelukokeen yhteispistemäärästä. Maisema-arkkitehtuurin puolella opiskelijavalintaan vaikuttaa lisäksi luonnontieteen koe.

Kiinnostuitko arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: