Sivuston käyttötapa: Mobiili

Biologian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Biologian valmennuskurssi

biologian_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Biologian valmennuskurssi

Biologiaa voi opiskella Helsingin, Turun, Jyväskylän, Oulun ja Joensuun yliopistoissa. Suuntautumisvaihtoehtoina ovat mm. opettajan linja, eläin- ja kasvifysiologia, perinnöllisyystiede, mikrobiologia sekä biokemia. Biologia on laaja-alainen tieteenala, jonka opiskelu on monipuolista ja mielenkiintoista.

Joka vuosi noin 200 uutta opiskelijaa aloittaa biologian opiskelun yliopistossa. Määrä on noin 15% kaikista opiskelupaikkaa hakeneista. Biologian valintakoevaatimuksena on lukion laaja oppimäärä ja koska lukion kirjasarjojen sisällöissä ja opetuksen painopisteissä on eroja, hakijoiden lähtötiedoissa voi olla suuria eroja. Valmennuskeskuksen tarjoamat valmennuskurssit auttavat sinua pääsykokeeseen valmistautumisessa. Vaihtoehdot kaupungeittain löydät klikkaamalla kurssin kotisivulta tiettyä kaupunkia. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata esimerkiksi pelkän itseopiskelupaketin tai opiskella etänä.

Biologian valintakoe

Valmistautuminen biologian valintakokeeseen edellyttää huolellista ja suunnitelmallista työntekoa. Valintakoetehtävissä kysytään usein asioita, joiden tunteminen edellyttää syventävien lukiokurssien käymistä sekä osittain jopa tarkempaa tietoa, kuin kirjasarjoissa esitetään. Valintakokeessa menestyminen edellyttää myös vastaustekniikan hallitsemista.

Kiinnostuitko biologian valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen biologian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Biologian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: