Sivuston käyttötapa: Mobiili

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinöörin_koulutuksen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Diplomi-insinöörikoulutukseen valmennuskurssin avulla!

Diplomi-insinöörikoulutuksen voi suorittaa Espoon Teknillisessä korkeakoulussa, Tampereen ja Lappeenrannan teknillisissä yliopistoissa, Turun, Oulun ja Vaasan yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Alempi tutkinto eli tekniikan kandidaatin tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä ja ylempi korkeakoulututkinto eli diplomi-insinöörin tutkinto laajuudeltaan 120 opintopistettä.

Teknillisellä alalla opiskelu on erittäin suosittua. Mikäli haluat olla nyky-yhteiskunnan kehityksen terävimmässä kärjessä niin tekniikan kuin taloudenkin osalta, ovat opinnot diplomi-insinööriosastoilla sinua varten. Valmennuskeskuksen diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskursseissa on monia eri vaihtoehtoja, jotka tukevat sinua pääsykokeesen valmistautumisessa. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös esimerkiksi pelkän itseopiskelupaketin.

Teknillisten korkeakoulujen valintakoe

Valintakoetta varten hakijan tulee hallita lukion pitkän oppimäärän tietoihin pohjautuvia matematiikan tehtäviä sekä valinnoista riippuen myös fysiikan, kemian tai yhteiskuntatieteen tehtäviä. Valintakokeen kuudesta tehtävästä monet ovat uudenlaisia, usein soveltavia tehtäviä. Kokeessa vaaditaan hyvää laskurutiinia, mutta myös pohtimista ja miettimistä vaativien tehtävien ratkaisukykyä. Hyvän rutiinin voi saavuttaa ainoastaan tekemällä paljon harjoitustehtäviä ja tutustumalla vanhoihin valintakokeisiin.

Miksi valmennuskurssi?

Valmennuskeskuksella on kokemusta kurssien järjestämisesta teknillisten korkeakoulujen valintakokeeseen jo vuodesta 1975 alkaen. Kursseilla saa ammattitaitoisen opetuksen lisäksi monipuolisen kurssimateriaalin, joka sisältää useita satoja eritasoisia, valintakoetyyppisiä tehtäviä sekä hyvän teoriakoosteen kokeen kannalta tärkeimmistä aihepiireistä. Valmennuskurssien avulla saat parhaimman tuen pääsykokeessa menestymiseen.

Kiinnostuitko diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: