Sivuston käyttötapa: Mobiili

Historian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita eri vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Historian valmennuskurssi

Historian_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Historian valmennuskurssi

Historian opinnot voi suorittaa Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Oppiainevalikoima vaihtelee yliopistoittain ja jokaisessa yliopistossa on omanlaisensa pääsykoe.

Historia tieteenä tutkii menneisyyden ja nykyajan tapahtumia sekä niiden keskinäistä riippuvuutta. Opetus jakaantuu useiksi eri oppiaineiksi, joita ovat muun muassa Suomen historia, Suomen ja Skandinavian historia, yleinen historia, aate- ja oppihistoria sekä kulttuurihistoria.

Koska Helsingin pääsykoetta varten ei ole nimetty kirjoja, jokainen hakija joutuu etsimään luettavat teokset itse. Valmennuskurssilaiset saavat kirjallisuuslistan pääsykokeen aihealueet kattavista teoksista sekä ohjeet siitä, mitä ja miten kannattaa lukea sekä mistä valmistautuminen tulee aloittaa. Kirjallisuuslistan ja opettajan lukuohjeiden avulla on helpompi löytää tärkeimmät pääsykoelähteet ja lukea oikeita asioita oikealla tavalla. Näin aikaa ei tuhlaannu epäolennaisten lähteiden ja tietojen etsimiseen. "Sain sellaisia tietoja, joita ei ollut minun lainaamissani kirjoissa." (valmennuskurssilaisen kommentti)

Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskurssille, voit suorittaa valmennuskurssin myös etäopiskeluna.

Miksi valmennuskurssi?

Huolellinen valmistautuminen ja erityisesti hyvä vastaustekniikka merkitsevät paljon historian pääsykokeessa. Valmennuskeskuksen historian valmennuskursseilla apunasi ovat ammattitaitoiset, pääsykoevalmentamiseen erikoistuneet opettajat sekä muiden kurssilaisten tuki. Valmennuskurssilla voi myös seurata omaa edistymistä kokeiden ja tehtävien avulla. Hakijoiden tiukasta karsinnasta johtuen historian valmennuskurssit ovat olleet erittäin suosittuja.

Kiinnostuitko historian valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen historian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Kustannukset

Kurssin hinta on 680 euroa sisältäen 67 oppituntia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Historian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Historian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: