Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu - Näytä kaikki  
Valmennuskurssit

Lääketieteen valmennuskurssi

Lääketieteen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Onko unelmasi päästä opiskelemaan lääketiedettä?

Lääketiedettä voi opiskella Helsingin, Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion yliopistoissa. Hammaslääketiedettä voi opiskella Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Kuopiossa. Eläinlääketieteellinen on ainoastaan Helsingissä. Lääketieteen lisensiaatin opintojen laajuus on 360 opintopistettä ja opinnot kestävät vähintään 5-6 vuotta.

Valmennuskeskus järjestää lääketieteen valmennuskursseja useassa eri kaupungissa. Mikäli et kuitenkaan pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös esimerkiksi pelkän itseopiskelupaketin.

Lääketieteen valintakoe

Lääke-, hammaslääke- ja eläinlääketieteellisen valintakoe on yksi haastavimmista yliopistojen valintakokeista. Valintakoe perustuu lukion opetussuunnitelman perusteiden mukaisiin biologian, fysiikan ja kemian pakollisiin ja syventäviin kursseihin sekä valintakokeessa jaettavaan aineistoon. Valintakoe on muuttunut vuosi vuodelta soveltavampaan suuntaan vaatien kykyä yhdistellä lukion kemian ja fysiikan tietoja ihmisen biologiaan.  Valintakoe mittaa hakijoiden paineensietokykyä ja vaatii monipuolista osaamista: tietoa, nopeaa luetunymmärtämistä sekä oivalluskykyä, matemaattisia taitoja ja taitoa ratkaista erilaisia tehtävätyyppejä.

Miksi valmennuskurssille?

Huolimatta valintakokeen haasteellisuudesta sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua. Onnistuminen edellyttää kuitenkin päämäärätietoista, suunnitelmallista ja kovaa työntekoa. Valmennuskurssilla pääset tehokkaaseen lukurytmiin, ehdit sisäistää artikkelien sisällön ja harjoitella runsaasti tehtäviä ennen pääsykoetta. Valmennuskurssin oppituntimäärä on huolellisesti mietitty, jotta kaikki tarvittava ehditään käydä perusteellisesti läpi. Kurssin ohella jää myös välipäiviä omatoimiseen lukemiseen, kertaamiseen, tulevan kurssikerran asioihin perehtymiseen ja kotitehtäviin. Kurssilla on lisäksi mahdollista harjoitella pääsykoetta sekä seurata omaa edistymistä tunti-, pisto- ja harjoituskokeiden avulla.

Kiinnostuitko lääketieteen valmennuskursseista?

Lisätietoa lääketieteen valmennuskursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Lääketiede KOTI valmennuskurssi

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Valmennuskeskus järjestää ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä.

  • Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
  • Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
  • Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
  • Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on uusi Lääketiede KOTI valmennuskurssi juuri sinua varten valmistautuessasi lääketieteen valintakokeeseen!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: