Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalous-metsätieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Eri vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Maatalous-metsätieteen valmennuskurssi

Maatalous-metsätieteen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Opiskelupaikka maatalous-metsätieteellisestä tiedekunnasta

Maatalous-metsätiede

Ilmastomuutos, bioenergian kasvava käyttö, ympäristön tila, tuotantotapojen kestävyys ja eettisyys sekä ruoan turvallisuus ja terveellisyys tuovat uusia, haasteellisia ja kiinnostavia kysymyksiä maatalous-metsätieteen opiskeluun ja tutkimukseen.

Samalla myös maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan valintakoe on muuttunut haastavampaan suuntaan, sillä kokeessa on yksityiskohtaisten monivalinta- ja väittämätehtävien lisäksi mm. essee- ja aineistotehtävistä. Asiatietojen erinomaisen hallinnan lisäksi kokeessa tarvitsee hyvää vastausrutiinia ja taitoa soveltaa pääsykoekirjojen tietoa.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen maatalous-metsätieteellisen kurssit valmentavat tehokkaasti valintakokeeseen. Laadukkaan opetuksen lisäksi kurssilla tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Kokeneet opettajat ohjaavat keskittymään valintakokeen kannalta olennaisiin asioihin. Pääsykoekirjojen sisältö voi olla hyvinkin vaikeaselkoista ja siksi tärkeimpien asioiden esiin nostamisesta ja vaikeiden kohtien selvittämisesta voi olla merkittävästi apua.

Lisäksi valmennuskurssilla tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä sekä kotitehtäviä, tuntitehtäviä sekä harjoituspääsykokeita, joiden avulla omaa edistymistä on helppo seurata. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös esimerkiksi pelkän itseopiskelupaketin.

Kiinnostuitko maatalous-metsätieteen valmennuskurssista?

Lisätietoa maatalous-metsätieteen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalous-metsätieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalous-metsätieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: