Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita eri vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustieteen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Oikeustiede

Oikeustiedettä voi opiskella Helsingin, Turun ja Lapin yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa sekä Helsingin yliopiston alaisessa Vaasan yksikössä. Oikeustieteen tutkinto antaa valmiudet hyvin monenlaisiin oikeuslaitoksen, hallinnon ja elinkeinoelämän tehtäviin. Tutkinto on niin ikään kelpoisuusvaatimuksena moniin virkoihin.

Oikeustieteen opintojen suosio säilyy vuodesta toiseen - hakijoiden määrä on jo pitkään pysynyt lähes vakiona, kun vastaavasti monien muiden alojen hakijamäärät vaihtelevat paljonkin vuodesta toiseen. Samalla oikeustieteen opiskelupaikan saaminen vaatii suunnitelmallista ja sinnikästä työtä.

Miksi valmennuskurssille?

Oikeustieteen opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua ja pääsykokeeseen valmistautuminen vaatii huolellista valmistautumista. Valmennuskeskuksen oikeustieteen valmennuskurssien opettajat ovat kokeneita pääsykoevalmentamiseen erikoistuneita juristeja, jotka osaavat keskittyä pääsykokeen kannalta olennaisimpiin asioihin ja selvittävät vaikeimmatkin oikeudelliset normit ja oikeudelliset käsitteet. Lisäksi tukenasi ovat tutorit, jotka vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Oikeustieteen valmennuskurssilla saat aikataulun pyrkimisprosessillesi sekä hyödyllistä materiaalia pääsykoetta varten. 

Kiinnostuitko oikeustieteen valmennuskurssista?

Lisätietoa oikeustieteen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: