Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Psykologia

Valmennuskurssilta varmuutta koetilanteeseen!

Psykologiaa voi opiskella Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistossa sekä Åbo Akademissa. Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistot tekevät valintakoeyhteistyötä ja samalla valintakokeella voi hakea kaikkiin kolmeen yliopistoon. Jyväskylässä ja Joensuussa on omat valintakoevaatimukset ja kokeet. Psykologia on ollut vuosittain suosittu hakukohde. Hakijoita koko maassa on ollut vuosittain lähes 3500, joista opiskelupaikan saa vajaa 3-10 prosenttia paikkakunnasta riippuen.

Psykologin työ edellyttää monipuolista koulutusta ja soveltuvuutta alalle. Psykologin tulee ammatissaan hallita alan teoreettinen tieto, tutkimusmenetelmät ja ihmissuhdetaidot. Soveltuvuuskokeita järjestetään kuitenkin vain Turussa ja Jyväskylässä.

Psykologian pääsykoe

Lähes kaikilla paikkakunnilla pääsykokeen merkittävimmän osuuden muodostaa tilastomatematiikka, jonka perusteella hakijoita karsitaan ensimmäiseksi. Pääsykokeen muu sisältö riippuu yliopistosta. Opiskelupaikan saaminen vaatii vahvan tilaston laskurutiinin lisäksi paljon työtä ja halun päästä opiskelemaan. 

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskurssilla sinulla on apunasi ammattitaitoiset opettajat sekä kannustavat tutorit. Kurssilla valmistaudutaan Helsingin, Tampereen ja Turun pääsykokeiden tilastomatematiikan osuuteen, loogisen päättelyn tehtäviin sekä aineistotyyppisiin tehtäviin. Lisäksi joka viikko pidettävät erilliset laskuharjoitusryhmät kehittävät laskurutiinia. Myös kurssitehtävät, vanhat pääsykokeet ja pistokokeet auttavat arvioimaan edistymistä ja osaamisen tasoa. Harjoituspääsykokeen avulla puolestaan voi harjoitella etukäteen koetilanteen ja ajankäytön hallintaa. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös mm. pelkän itseopiskelupaketin.

Kiinnostuitko psykologian valmennuskurssista?

Lisätietoa psykologian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: