Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan humanistista tai kasvatusalaa?

”Iso kiitos kurssin järjestäneille, itselleni tästä on ollut hyötyä enemmän, kuin olisin osannut odottaa. 10 vuoden työuran jälkeen on akateemiset taidot ollut vähän hukassa, ja tämä palautti hyvin ne mieleen.”

Humanistiselta alalta valmistuu tulkkeja, joiden koulutus kestää 3,5 vuodesta neljään vuoteen. Tulkin koulutusta on tarjolla Helsingin, Kuopion ja Turun ammattikorkeakouluissa.

Kasvatusalan tutkintonimikkeenä on yhteisöpedagogi. Laajuudeltaan 210 opintopisteen yhteisöpedagogin opinnot ovat monipuolisia ja työelämälähtöisiä. Yhteisöpedagogin opinnot voi suorittaa Helsingin, Jyväskylän, Kouvolan, Kuopion, Mikkelin, Nurmijärven, Turun ja Ylivieskan ammattikorkeakouluissa.

Ammattikorkeakoulun humanistisen alan ja kasvatusalan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kursseilta saat parhaat mahdolliset vinkit pääsykokeisiin kokeneiden opettajien opastuksella. Kursseilla keskitytään pääsykokeissa vaadittaviin asioihin, jolloin valmistuminen kokeeseen on ennen kaikkea tehokasta ja motivoivaa. Myös oppimisen kannalta tärkeä oma lukuaikataulu tulee pysymään opettajien johdolla oikealla linjalla.

Kurssien sähköinen oppimisympäristö on osa valmennuskurssejamme ja se mahdollistaa osallistujalle seurata kurssin kulkua, sekä tarjoaa myös luentojen ulkopuolella omatoimitehtäviä kokeen jokaiseen osioon. Kurssien tärkein anti on luoda itsevarmuutta, päättäväisyyttä ja osaamista tulevaan pääsykokeeseen, josta voit jatkaa kohti unelma-ammattiasi!

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Eettiset taidot

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: