Sivuston käyttötapa: Mobiili

Farmasian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita eri vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Farmasian valmennuskurssi

Farmasia_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Farmasian valmennuskurssi

Farmasiaa voi opiskella Helsingin ja Kuopion yliopistossa sekä Åbo Akademissa. Farmasian opinnot perehdyttävät lääkeaineiden kemiaan ja valmistukseen, lääkehoitoon sekä biolääketieteelliseen farmasiaan. Farmaseutin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto (180 opintopistettä) ja proviisorin tutkinto ylempi korkeakoulututkinto (300 opintopistettä).

Farmasian valmennuskurssien sisältö

Kemian valmennuskurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion laajan kemian teoriaosuudet ja tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Valmennuskursseilla saa selkeän kokonaiskuvan vaadittavista sisällöistä sekä vankan laskurutiinin intensiivisen ja ohjatun harjoittelun tuloksena. Ihmisen fysiologia-kirjaosuudessa keskitytään valintakoekirjan keskeisiin sisältöihin sekä harjoitellaan pääsykoetyyppisiä tehtäviä. Menestymisen pääsykokeessa takaa valmennuskurssien runsas oppituntimäärä sekä kurssikertojen lukumäärä. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskurssille, voit tilata myös pelkän itseopiskelupaketin.

Miksi valmennuskurssi?

Menestymistä farmasian pääsykokeessa ratkaisee kiinnostus ja huolellinen valmistautuminen, ei ylioppilastodistuksen arvosanat. Valmennuskurssit tarjoavat parhaan mahdollisen opetuksen ja materiaalin pääsykokeeseen, mikä tukee suunnitelmallista opiskelua. Valmennuskurssilla voi myös tehdä kurssiin kuuluvan simuloidun pääsykokeen, jossa voi harjoitella pääsykoetilannetta ja testata omaa osaamista. Lisäksi omaa edistymistä voi seurata tunti-, pisto- ja välikokeiden avulla.

Kiinnostuitko farmasian valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen farmasian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: