Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Kasvatustieteen_ja_luokanopettajakoulutuksen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Kasvatustieteet, luokanopettajakoulutus ja VAKAVA

VAKAVA on valtakunnallinen kasvatusalojen yhteisvalintahanke. Hakija voi samalla kirjallisella kokeella pyrkiä useaan hankkeessa mukana olevaan koulutukseen. Valintaan osallistuu kasvatusalan eri koulutuksia kaikista yliopistoista.

VAKAVA-koe järjestetään kaikissa hankkeessa mukana olevissa yliopistoissa samanaikaisesti. Aineisto, josta VAKAVA-kokeen kysymykset laaditaan, julkaistaan internetissä, yliopistojen omilla hakusivustoilla huhtikuun alussa. Valintakoeaineisto on ollut saatavana myös kirjana. Kirjallisuuskoe on pidetty vuosittain toukokuun alussa.

Valmennuskeskus tarjoaa kasvatustieteistä ja luokanopettajakoulutuksesta monia eri kurssivaihtoehtoja useassa eri kaupungissa. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös esimerkiksi pelkän itseopiskelupaketin. Lisätietoa VAKAVA-kokeesta ja kokeeseen valmentavista kursseista löytyy Valmennuskeskuksen kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen sivuilta.

Kasvatustieteiden pääsykoe

VAKAVA-koe arvioi kasvatustieteellisessä koulutuksessa tarvittavia akateemisia opiskelutaitoja. Monivalintatehtävillä pyritään mittaamaan hakijoiden motivaatiota opiskella asiat yksityiskohtia myöten. Ulkoluvulla ei kuitenkaan pärjää, sillä yksityiskohdat on helpompi muistaa asiakokonaisuuksien ja syvemmän ymmärtämisen kautta. Kaikissa koulutusohjelmissa (esim. yleisen kasvatustieteen koulutusohjelmat) ei ole valintojen toista vaihetta lainkaan ja toisen vaiheen kokeissa on yliopistokohtaisia eroja, jotka kannattaa tarkistaa tiedekuntien hakuoppaista ja verkkosivuilta. 

Luokanopettajakoulutuksen pääsykoe

Luokanopettajakoulutuksen pääsykokeessa arvioidaan sekä valintakoekirjallisuuden hallitsemista että hakijan persoonallisuutta. Monivalintakoe perustuu valintakoekirjallisuuteen ja siinä testataan teoriatiedon hallintaa sekä hakijan motivaatiota opetella ja soveltaa pieniä yksityiskohtiakin. Hakijan soveltuvuutta arvioidaan erilaisten ryhmätilanteiden avulla sekä henkilökohtaisilla haastatteluilla. Kaikkiin luokanopettajakoulutuksiin on sama valintakoekirjallisuus.

Miksi valmennuskurssi?

Valmennuskursseilla harjoittelet tehokkaasti pääsykokeessa vaadittavia osa-alueita. Asiantuntevan opettajan sekä kannustavan tutorin avulla omaksut pyrkimisessä vaadittavat tiedot ja taidot sekä saat apua pyrkimisessä tarvitsemaasi ajanhallintaan. Pääsykokeeseen valmistautuminen yhdessä muiden kurssilaisten kanssa lisää lukumotivaatiota ja tuo varmuutta asiakokonaisuuksien hallitsemiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisää informaatiota Valmennuskeskuksen kasvatustieteen valmennuskursseista saat myös täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Valmennuskeskus ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla.

Hakeminen ja kelpoisuus

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Kasvatustieteen ja luokanopettajan koulutus

Yleistä kasvatustiedettä voi opiskella pääaineena Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Lapin, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Opetuksen painopisteet, erikoistumisalat ja pääsykoevaatimukset vaihtelevat yliopistoittain.

Suomenkielistä luokanopettajakoulutusta on tarjolla Helsingin, Jyväskylän, Oulun, Lapin, Tampereen yliopistoissa ja Turun yliopistossa sekä Turun yliopiston alaisessa Rauman opettajankoulutuslaitoksessa sekä Itä-Suomen yliopistossa Joensuun ja Savonlinnan opettajankoulutuslaitoksissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Valmennuskeskus yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: