Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelutekniikka

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Opiskelutekniikka

Opiskelutekniikan_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Opiskelutekniikka kuntoon valmennuskurssilla!

Mietitkö miten selvitä ylioppilaskirjoituksista ja pääsykokeesta? Haluatko parantaa opintosuorituksia ja opiskelutapojasi? Valmennuskeskuksen opiskelutekniikkakurssi auttaa sinua eteenpäin opiskelussa, auttaa parantamaan oppimisesi laatua ja sekä löytämään mielekkyyttä opiskeluun.

Omien tietojen, taitojen sekä oppimistavan tunnistaminen auttaa kehittämään ja muuttamaan opiskelua tehokkaammaksi ja mielekkäämmäksi. Pelkän lukuajan lisäämisen sijasta, kannattaa miettiä mitä tehdä toisin. Näin voit vaikuttaa suoraan motivaatioon ja oppimistuloksiin.

Miksi valmennuskurssi?

Opiskelutekniikkakurssi on hyvä apuväline ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautuville sekä kaikille omasta oppimisesta kiinnostuneille. Kurssilla saa tietoa ja käytännön neuvoja oppimiseen perustuvien tutkimusten pohjalta ja kurssilla tehdään runsaasti opiskelu-, luku- ja kirjoitusharjoituksia sekä itsearviointitehtäviä. Kurssilla keskitytään seuraaviin osa-alueisiin:

  • Erilaiset opiskelumenetelmät
  • Erilaiset oppimistekniikat
  • Ajankäyttö
  • Lukemisen rytmittäminen
  • Jännitys ja koetilanne

Valmennuskeskus tarjoaa kurssit: Opiskelutekniikka I ja Opiskelutekniikka II, jotka järjestetään Helsingissä. Halutessasi voit tilata myös pelkästään itseopiskelupaketin. Tarkemmat aikataulut löydät klikkaamalla kurssin kotisivulle johtavaa linkkiä. 

Kiinnostuitko opiskelutekniikkakurssista?

Lisätietoa opiskelutekniikkakurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opiskelutekniikka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Opiskelutekniikka täytä seuraavat tiedot: