Sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
 

Diplomi-insinöörin valmennuskurssit -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

DI valmennuskurssiPääsyvaatimukset diplomi-insinöörin koulutukseen
 

Diplomi-insinööriksi voit opiskella Aalto-yliopiston diplomi-insinööriosastoilla sekä Tampereen ja Lappeenrannan teknillisissä yliopistoissa. Lisäksi tutkinnon voi suorittaa Oulun, Turun ja Vaasan yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Oppilaitoksiin haetaan vuosittain kevään yhteishaussa.

Kaikilla diplomi-insinööriosastoilla on kaksi pääsykoetta. Lähes kaikilla osastoilla ne ovat matematiikan ja fysiikan koe. Noin puolessa hakukohteista fysiikan kokeen voi korvata kemian kokeella. Voit käydä sekä fysiikan että kemian kokeessa ja paremmin mennyt koe huomioidaan, kun lasketaan hakupisteitä sellaiselle osastolle, jossa kemian koe hyväksytään.

Aalto-yliopistossa on kaksi diplomi-insinööriosastoa, joihin hakiessa ei ole fysiikan eikä kemian koetta; Informaatioverkostot ja Kiinteistötalous. Informaatioverkostojen koulutusohjelmaan hakiessa on matematiikan kokeen lisäksi koulutusohjelnan oma aineisto- ja soveltuvuuskoe. Tähän kokeeseen ei ole etukäteen annettua materiaalia tai pääsykoekirjaa. Koe on siis tarkoitettu sellaiseksi, ettei siihen valmistauduta millään tavalla. Kiinteistötalouden koulutusohjelmassa on matematiikan kokeen lisäksi osaston oma yhteiskuntatieteiden pääsykoe. Tähän kokeeseen valmistaudutaan opiskelemalla talousaiheinen pääsykoekirja.

Onnea tuleviin pääsykokeisiin valmistautumiseen!

Vertaile koulutuksia